Kulutusjuhla

Suuri Palkintokysely tippuu sähköpostiin, vaikka osoitteen pitäisi olla jo pari kertaa poistettu listalta

Elina lähetti sähköpostia, koska oli ärsyyntynyt Suureen Palkintokyselyyn, josta ei pääse eroon, vaikka on jo useamman kerran ilmoittanut haluavansa pois osoiterekisteristä:

”Harvemmin pistää niin paljon vihaksi kuin tämän Suuri Palkintokysely -sähköpostipelleilyn takia. Osallistuin (tai joku tuttava osallistui minun nimelläni) joskus johonkin heidän typerään arvontaansa, jonka palkintoa en (yllättäen) voittanut. No, lähettäjältä Suuri Palkintokysely tippuu nyt sitten aikalailla joka viikko jotain roskapostia. No mutta ei hätää! Jokaisen viestin lopussa on ”jos et halua enää meiltä postia, klikkaappas tästä” -tyyppinen linkki – joka ei toimi. Yritetty on, 2-3 kertaa. No tähän kypsyneenä jäljittelin Googlen avulla Suuri Palkintokysely -nimen omistajaa, ja sehän on Fonecta Digitaalinen Suora Oy -niminen firma. Otin yhteyttä firmaan puhelimitse, ja mukava asiakaspalvelijatyyppi lupasi poistaa tietoni heidän rekisteristään. Kiitos, pelastitte päiväni. Ainakin siihen asti, kunnes seuraava Suuri Palkintokysely -viesti tipahti sähköpostiini. Sen jälkeen otin yhteyttä ko. firmaan sähköpostitse, ja sain viestin, jossa luki

Hei Elina,

Kiitos viestistäsi.
Saimme teknisen vian kiinni, mistä syystä olet saanut Suuren Palkintokyselyn kielloista huolimatta.
Pahoittelemme ja nyt tietosi on poistettu rekisteristämme.

Mukavaa kevättä!
Terveisin,
Fonecta Digitaalinen Suora Oy

Mahtavaa! Kiitos! Pelastitte päiväni! Kunnes niitä hemmetin mainoksia alkoi TAAS tippua postilaatikkoon. Mikä hemmetti siinä on niin hankalaa, ettei voi yhtä osoitetta poistaa asiakasrekisteristä? Taidan jättää Fonectan muutkin palvelut käyttämättä tästä eteen päin.”

2 Comments

  1. Aivan kun minun suustani, nimikin vielä sama! 😀 Jos peruminen todella on noin vaikea taidan tyytyä merkitsemään gmailille ko kyselyn roskapostiksi, onneksi se osaa suodattaa.

  2. Olen tuo tekstin valittaja. Lähetin tämän saman tekstin vähän editoituna vielä kerran Fonectalle, ja ehkä he tosiaan tällä kertaa saivat sen vian vihdoin kiinni. Sen jälkeen ei ole Palkintokyselyitä ilmestynyt postiini.

    Harmi vaan, jos meitä on muitakin. Toivottavasti sea löytää ratkaisun.