Lepis unohti asiakirjakassinsa junaan. Ystävällinen konduktööri pelasti tilanteen: ”Konduktööri soitti uudellen hetken kuluttua ja kertoi yrittäneensä soittaa jotta olisin voinut mennä tuohon meidän asemalle hakemaan sitä laukkua, kun he tulivat takaisin päin. Siinä vaiheessa olivat vain jo kerinneet mennä ohitse. Hän tarjoutui jättämään laukun päärautatieasemalle konduktöörien taukotilan löytötavaralaatikkoon lapun kera, jos haen sen sieltä vielä tänään. Muutoin se matkaa sinne löytötavaratoimistoon. Unohdin kahvit ja ylen muikeana näin hyvästä palvelusta lähdin takaisin kohti Helsinkiä. Rautatieasemalle päästyäni puikahdin pienestä portista sisään ja konduktöörien tupakkapaikalta löysin jälleen avuliaan mieshenkilön, joka kävi hakemassa laukun sieltä taukotuvan eteisestä. Onnellisena hyppäsin seuraavaan junaan ja tiukasti kassista kiinni pidellen selvisin kaikki romppeet mukana tänne koneen taakse takaisin.” (Mari Koo, kiitos linkistä Susu Petalille!)