Seppó testaili taskuprojektoria: ”Tuossa vieressäni työpöydällä on 3M™ Taskuprojektori MP160. Sellainen pieni digitaalinen projektori, jonka todellinen käyttötarkoitus on kulkea matkassa mukana. Nimitys taskuprojektori on hieman yliampuva, sillä minulla ainakaan ei ole sellaisia housuja, joissa on tuolle riittävän suuret taskut. Ehkäpä 3M:n kavereilla on useammin reisitaskuhousut kuin minulla, sillä sellaiseen tuo mahtuu kyllä hyvin. {- – -} Eihän tuo kuitenkaan vastannut mitään elokuvateatteria, mutta olen yllättynyt kuinka hyvälaatuinen kuva tuosta lopulta irtosi. Etäisyyttä seinälle oli hieman yli kolme metriä ja kuva oli suurin piirtein 1,8 X 1,8 metriä, noin silmämääräisesti arvioituna. {- – -}
Itse asiassa olen saamarin yllättynyt kuinka hyvä kuva on saatu ahdettua noin pieneen projektoriin. Kyllä tuon ottaa mielellään käyttöön ja katsoo liikkuvaa kuvaa. Toki luonnollisempaa olisi pitää kalvosulkeiset jossakin siihen varatussa tilassa, mutta minä en tuota siihen käytä. Työkäyttöön myyjille tai muille esityksien pitäjille aivan mahtava. Akku kestää pari tuntia ja on todella laukussa kannettava malli. Mahtuu varmasti kenen tahansa läppärilaukkuun, kaiken muun härpäkkeen vierelle.” (Mari Koo, kiitos linkistä Kaisa K:lle)