Aiemmin tehty toive kehua yrityksiä tai palveluita on poikinut monia hyviä kommentteja, viestejä ja linkkejä blogiteksteihin. Koetan käydä niitä läpi vähitellen ja olen joitakin laittanut jo myös yrityksiin tiedoksi.

Tällä kertaa nostetaan esiin erityisesti Ouluun suuntautuneita kommentteja. Eli Heikin kehut:

SP-Elektroniikka. Nettisivujen laatu ei millään tavalla kieli itse kaupan laadusta, vaan täältä saa oikeasti parasta palvelua ikinä. Henkilökunta on aidosti kiinnostunutta tuotteistaan ja putiikista löytyy komponenttia ja härveliä joka lähtöön.

St. Michael. Maan suurin viskivalikoima, josta henkilökunta oikeasti ymmärtääkin jotain, ja lähemmäs 20 olutta hanassa. Need I say more?”

Samaan syssyyn Heikin vaimon Even kehut:

”Eli täältä pesee, ei missään erityisessä järjestyksessä. Korostan vielä, että kaikki lausunnot perustuvat omiin kokemuksiini ja tämä ei ole maksettu mainos:

Ravintola Puistola
Oulun parhaat kahvit Deli-puolelta, ruokaisat salaatit kohtuuhintaan ja suunkin saa makiaksi. Bistrosta lounasta ja alakerran Dining vetää täysin vertoja Matalalle ja Uleåborgille. Erityismaininta ehkä hienoimmista wc-tiloista koko kaupungissa.

Kauppuri 5
Helposti rouheimmat hampurilaiset, ranskalaiset ja sipulirenkaat kaupungissa. Extraylläribonuksena täysin hämmentävä olutvalikoima ja testilista.

Viinibaari Vox
Välillä sitä unohtaa olevansa pohjolan harmaassa helmessä, kun käy täällä. Palvelu lämmittää mieltä ja valikoima sisuskaluja.

Kofeiinikomppania
Komppaniaa voi syyttää, jos perustee ja -kahvi ei enää maistu. Nykyisin myös ihan oikea kahvila!

Sushibaari Tomo
Oulun ensimmäinen ja paras sushila. Stockan yläkerrasta saa vielä kauppahallin sulkeutumisenkin jälkeen sushifiksinsä ja annoshinnoittelu on kiva idea. Ensimmäinen paikka, mistä olen tavannut savuporosushia.”

Oulun Punnitse ja Säästä
Ruokaa hipeille ja hipinmielisille. ”