Sari avautuu ravintolaruuasta: ” Mua vituttaa pikkukaupunkien ravintolaelämässä ja ihan minkä tahansa kaupungin ravintolaelämässä se miten asiakkaaseen suhtaudutaan kun johonkin vähäjärkiseen kastematoon. Sitäkin enemmän mua vituttaa ruoka. Jos vaikka nyt puttanescaspagetti onkin maailman vaikein ruokalaji valmistaa, niin tämmösenä kesäpäivänä kotimaisten vihannesten saatavuus on ihan huippuluokkaa ja joku kokki vois kipasta torilta hakemassa tomaattia ja persiljaa. Tekisi niistä sen ruoan. Sen sijaan se avaa tomaattisäilyketölkin ja jättää persiljan laittamatta. Basilika ja mustapippuri saattoivat olla lopussa nekin ja valkosipuli vaan unohtu, mutta onneksi suolaisen ruoan suolanmaku saatiin kohdalleen lisäämällä kastikkeeseen säilykeliemi kapriksesta ja anjoviksesta.” (Mari Koo)