Maarit testasi Santen kasvovärit: ”Paketti sisältää 8 voidemaista väriä, 6 värikynää,2 sivellintä sekä teroittimen ja levityssienen. Värit perustuvat luomulaatuisiin luonnonöljyihin ja -vahoihin. Ja mikä tärkeintä, täyttävät tiukimmat NaTrue ja BDIH-sertifioinnit. Odotettu uutuus valitettavasti on silti pienehkö pettymys. Värit on helppo levittää ja niistä tulee väriä hyvin. Ja kaikki onkin hyvin niin kauan kuin et koske maalaukseen, silloin nimittäin värit leviävät. Joten, en ehkä suosittelisi ihan pienelle maalattavalle. Todennäköisesti kumminkin lähtee helposti pesussa, jos vaatteisiin menee, koska puhdistus oli melko helppoa. Ihan pelkästään ohjeissa mainitulla vedellä ei kaikki irronnut, mutta vaikkapa öljyyn kostutettu vanu auttaa.

Paketti maksaa esim. Ruohonjuuressa n.37€. Aluksi se tuntui hintavalta, mutta verratessa normiväriin (yksi värinappi vajaat 10€), hinta on kohtuullinen.
Toivottavasti Suomeen tulisi myös irtona kyseisiä värejä myyntiin, kuten oli Saksassa. Aina kumminkin loppuu joku väri ennen toista.

Yhteenvetona voisin sanoa, että vaikka väri leviää kosketuksesta, ostaisin tätä mieluummin lapseni iholla kuin imeyttäisin häneen myrkkyjä.” (Mari Koo)