Karri yritti pyytää vakuutustarjouksia netin kautta. ”Lähdin innoissani tekemään laskelmia ja ajattelin että homma on läpihuutoa: teen laskelmat ja niiden perusteella pyydän postitse kirjalliset tarjoukset keskitysalennuksineen. Ongelmia kuitenkin ilmeni nettisivujen laskurien ja lomakkeiden kanssa enemmän kuin mielestäni on suotavaa. [- – -] Vakuutuksen ostaminen on siis tehty hankalammaksi kuin toivoisi. Nettisivut ovat käytännössä kohtuullisen turhat, koska kokemusteni perusteella parasta olisi soittaa suoraan asiakaspalveluun ja käydä pitkää kaavaa noudattaen paketti läpi ja odotella paperilla tarjousta. Toinen vaihtoehto on mennä vakuutusyhtiön kottoriin, mutta siinä on omat haasteensa työaikojen ja konttorien aukioloaikojen suhteen. Ja kuitenkin mielestäni vaiva on kohtuuton siihen nähden että homman voisi tehdä tehokkaasti netissäkin.” (Mari Koo)