Greenwoman päätti keskittää joulushoppailun yhteen iltaan: ”Ideana oli shoppailla hyvissä fiiliksessä yksi ilta. Valitsin perjantain, jolloin kaupoissa on väljää ja myyjiä paikalla. Töiden jälkeen kotiin, rennot legginsit, mukavat uggit ja viimeistelty meikki ja kampaus. Homma on nimittäin niin, että homssuisena ei ole kiva shopata, minä ainakin saan alemuudentunteen tyylikkäistä myyjistä ja sitten tekee mieli mennä kotiin häpeämään. [- – – ]
Sain vähän huonoa palvelua yhdessä kalliissa putiikissa ja alkoi ottaa päähän. Tajusin tässä kohtaa mennä toiselle viinilasilliselle ja kas, tunnelma oli taas nousussa. Vähän arvellutti tosin olla hienoisesti nousuhumalaisena lasten lahjoja ostelemassa, mutta mitäs tuosta. Onneksi ei tarvitse enää leluosastoja tonkia, siellä olisi saattanut jo hävettää.

Kädet täynnä muovikasseja oli aika syödä taas. Menimme pubiin rennolle dinnerille ja sieltä kotiin. Suurin osa lahjoista ostettu yhdessä illassa ja lopussa oli vielä hyvä mieli. (Mari Koo, kiitos linkkivinkistä Kaisa K:lle)