Kulutusjuhla

Syynissä kirppisten kiskuroinnit ja luokattomat lupaukset: Paskat kirppislöydöt -blogi

Paskat kirppislöydöt -blogi lupaa jakaa tuntemuksia, jotka ovat taatusti tuttuja kaikille kirpputoreillä käyville: ”Tämä blogi on tarkoitettu niille, jotka löytävät kirpparilta aina jotain kivaa mutta sellaiseen kiskurihintaan, ettei varmasti ole varaa sitä hankkia. Niille, jotka käyvät kirppareilla, mitkä luulevat olevansa antiikkiliikkeitä. Niille, jotka etsivät löytöjä, mutta törmäävät vain täyteen paskaan. Niille, joiden mielestä Ikean 8 euron lasikannusta ei voi pyytää kirpparilla 25 euroa eikä ulkomailta tuotu ole laadun määre. Niille, joita ei kiinnosta onko mekko lähes käyttämätön jos se maksaa saman kuin kaupassa ja niille, jotka eivät usko kaiken Arabian olevan keräilyharvinaisuus.” (Mari Koo, blogi löydetty kaverini Raisan kautta Facebookissa)

1 Comment

  1. Tjooh. Livekirppiksillä on kuitenkin se ettu, että sen ylihintaisen paskan voi jättää siihen pöytää odottamaan tyhmempää ostajaa. Vaan nettikirppiksillä se meno vasta hulvatonta onkin, siellä menee mikä tahansa moska kaupaksi. Yleensä rätti- ja lumppuosastolla.

    Ja nettikirppiksillä saa vielä usein rahan vastineeksi pelkkää tyhjää, ei edes paskaa.