Kulutusjuhla

Hunajasta ja sen kulutuksesta uudessa blogissa

Aloitin vuodenvaihteessa päätoimisena Suomen mehiläishoitajain liiton toimittajana/kuluttajaneuvojana. Saan siis hehkuttaa hunajaa palkkaa vastaan sekä mm. testata erilaisia reseptejä, ja se on kivaa!

Pestini alkoi osoittain jo viime vuoden puolella, jolloin pistin pystyyn Hunajalla höystettyä -blogin (myös Blogilistalla), avasin hunajalle Facebook-sivun ja perustin Twitter-tilin.

Tänään kirjoitin blogiin kauppojen hunajavalikoimista ja hunajien merkinnöistä. Se kenties kiinnostaa myös Kulutusjuhlan lukijoita: kun kaupassa on kolmekymmentä hunajaa, niin valinnan tekeminen ei ole aivan vaivatonta.

Muutoin en aio koko ajan hunajaa täällä tuoda esiin, mutta varmasti se silloin tällöin pilkahtelee. Mutta kaikki hunajaan ja mehiläisiin liittyvät kysymykset ovat siis työni puolesta tervetulleita tuonne hunajablogin puolelle.

2 Comments

  1. Hunajahyllyllä meinaa kyllä, varsinkin täällä Sveitissä, mennä sormi suuhun. Miksi ne paikalliset maksavat tuplasti sen mitä ranskalaiset?
    Kotona käytämme hunajaa teen ja jogurtin maustamisen lisäksi kotimysliin.

  2. Sveitsissä suosikkini oli hintava luomuhunaja jostain vuoristosta. Se oli puuron kanssa niin hyvää ja maistui sellaisenaankin.
    Sveitsissä oletettavasti maksavat tuotantokustannukset, onhan maa ylipäätään kalliimpi kuin Ranska. Seka tietysti imago.