Kulutusjuhla

Apteekin nenäsuihke on käytännössä ranskalaista merivettä 352 euron litrahinnalla

Markus Ossi havainnoi, miten apteekissa myydään kallista merivettä: ”Kuten pankeissakin, lähes joka apteekistahan löytyy nykyään tällainen tiskiltä löytyvä teline, jossa mainostetaan jotakin “viikon tuotetta”. Tällä kertaa mainostettavana tuotteena oli nenäsuihke, joka tehosi mainoksen mukaan mm. allergiaan. Nappasin tuon purkin käteeni, pyörittelin sitä ja huomasin, että valmistusaineissa luki, että purkin sisältö on merivettä. [- – -] Se, että ranskalainen merivesi on onnistuttu paketoimaan tuotteeksi, jota voidaan myydä 352 euron litrahinnalla suomalaisille apteekissa on sellainen taidonnäyte, että kaikille tässä myyntiketjussa mukana oleville pitäisi kyllä antaa joku tunnustus vuoden markkinointiteosta. Vaihtoehtoisesti tätä tuotetta voisi melkein ehdottaa vuoden turhakkeeksi.” (Mari Koo)

1 Comment

  1. One word: nenäkannu…