Project Maman Katjan suihkukaappihankinta ei ollutkaan niin hyvä kuin hän alunperin uskoi: ”Olin iloinen, että löysin sopivankokoisen kaapin, jolla oli laatusertifikaatteja ja kahden vuoden takuu. Mutta kuinka ollakaan, kaappi alkoi heti vuotaa. Vuoto meni pahaksi onneksi muovimaton alle, joten koko matto piti repiä irti ja lattia (vesieristetty toki) kuivattaa. Myyntijohtaja oli hämmästynyt: ”näissä kaapeissa kun ei ole ollut mitään vuoto-ongelmia”. Pyysimme huoltomiehen paikalle, joka totesi, ettei hänkään tiedä, miksi kaappi vuotaa, mutta vaihtoi kuitenkin seinäelementit. Kaappi jatkoi vuotamista, jolloin ehdotimme kaapin vaihtamista. Tähän myyntijohtaja totesi, että meidän kannattaisi vain hyväksyä se, että kaikki suihkukaapit vuotavat, kuulemma myös hänen oma parin tonnin kaappinsa. Jees.” (Mari Koo)