Nollavaimo tarinoi vaatteistaan: ”Minulla on tätä kirjoittaessa päälläni n. 25 vuotta sitten Tukholmasta ostettu poolopusero, oli myös töissä. Ihan hyvässä kunnossa vielä, vaikka olen sitä lähes joka talvi ahkerasti käyttänyt. Ei varmasti sitä muodin terävintä kärkeä, mutta lämmin ja käyttökelpoinen pusero vieläkin. Eikä kyseinen pusero suinkaan ole ainoa vaate meikäläisellä, joka on jo ehtinyt noin kypsään ikään. Kyllä niitä muitakin löytyy. Itseasiassa suurin osa vaatteistani, joita käytän suht säännöllisesti, ovat yli 10 vuotta vanhoja enkä silti myönnä näyttäväni kassialmalta sillanalusrytkyissä. [- – -] Päätin, etten osta – tai ainakin yritän vimmatusti olla ostamatta – yhtään uutta vaatetta itselleni tänä vuonna. Viime vuodelta muistan varmasti ostaneeni itselleni yhdet housut ja kahdet rintaliivit, mutta todennäköisesti olen unohtanut jotain. En kuitenkaan kovin montaa artikkelia, joten uskoisin selviäväni tästä vuodesta ilman vaateostoksia varsin kevyesti.” (Mari Koo, kiitos linkistä Kaisa K:lle!)