Rinna kertoo vuoden vaatemenoista: ”Kuinkahan monella on vaatebudjetti? Lukemissani vanhoissa pukeutumisoppaissa (esim. Hyvän pukeutumisen opas, Elsa Hagdahl, 1957) puhutaan ’vaatetustilistä’ itsestäänselvyytenä. [ – – -] Merkitsin kaksi vuotta sitten ylös kaikki vaateostokset, joten tiedän suurinpiirtein paljonko olen ns. ”entisessä elämässä” käyttänyt rahaa vuodessa vaatteisiin. [- – -] Rahaa meni siis vaatteisiin vuoden aikana noin 1200 euroa, mikä on aika täräyttävä siivu vuosituloistani, suorastaan naurettavan suuri osuus. Enkä tosiaankaan ostele pinoittain kalliita merkkilaukkuja tai sentapaista, tuo summa upposti ”ihan tavalliseen” vaatteiden osteluun, sis. kirppislöydöt. Vaatekulujen tarkkailu sai alkunsa siitä, kun luin jotain liiperi lööperi tyylikirjaa, jonka esipuheessa mainittiin, että brittinaiset käyttävät keskimäärin vuodessa yli 1000 puntaa vaatteisiin. Minä nauraa hörahtelin tuolle, jolloin mieheni sanoi että mitä minä sille nauran kun itse käytän vielä enemmän. Minusta mies oli ihan väärässä, ja todistaakseni tämän päätin pitää vuoden kirjaa vaatemenoista. Sepä oli kyllä valaisevaa, huh!” (Mari Koo)