Kulutusjuhla

VR arvostaa asiakkaitaan – jotka pelaavat golfia

Olen ollut VR:n Veturiohjelmassa lähes alusta lähtien mukana. Viime jouluna valtionyhtiö palkitsi minut varsin ahkearasta junien käytöstäni suklaalevyllä. Tänään kilahti sähköpostilaatikkoon kutsu suhteellisen erikoiseen asiakastilaisuuteen:

Veturi Golf 4.6. kutsuu Sinua

Kesä lähestyy ja golf-kenttien vihreä nurmi houkuttelee innokkaat pelaajat jo liikkeelle. Sinä veturilainen, joka mahdollisesti pelaat golfia: tule pelaamaan arvostetulle Linna Golfin kentälle Veturi Golf -kutsukilpailuun tiistaina 4.6.2013! Linna Golf sijaitsee 100 kilometriä Helsingistä, 75 kilometriä Tampereelta ja Lahdesta. Puistomaisen kaunis kenttä kulkee vaihtelevassa maastossa. Kenttä on rakennettu Vanajanlinnan pihapiiriin sadan hehtaarin alueelle, mikä tuo väljyyttä kentälle. Tervetuloa testaamaan, miltä tuntuu pelata European Tour -tasoisella kentällä ja viheriöillä!

Tämä kutsu on henkilökohtainen ja lähetetty vain pienelle ryhmälle parhaita Veturi-asiakkaitamme. Mukaan mahtuu 70 nopeinta ilmoittautujaa!
Kutsu sisältää golf-kierroksen, ruokailun sekä mahdolliset junaliput Hämeenlinnaan ja takaisin kotiin.
Linna Golfissa vaadittava tasoitus on 36, joten huomioithan sen miettiessäsi osallistumista.”

Ihan oikeasti VR, onko teidän tärkein kohderyhmä golffarit? Laji, jonka harrastajista 99 % omistaa auton ja käyttää sitä pääasiallisena kulkumuotonaan? Jotenkin hahmottaisin sen, että VR yrittäisi saada uusia asiakkaita golffareista, mutta tämä kutsu on suunnattu kanta-asiakkaille. Homma haiskahtaa siltä, että VR yrittää luoda herrakerhosuhteita viheriöllä…

Jos joku urheilutapahtuma pitää järjestää, niin miten olisi ollut resiinakisat? Tai frisbeegolfturnaus?

3 Comments

  1. Sama viesti tuli minullekin. Kumma ettei tullut työkaverille, joka on myös Veturi asiakkaana ja sattumoisin on innokas golf harrastaja.
    Matti

  2. Oltaisiko vain iloisia niiden puolesta jotka paikalle pääsevät. Miksi täytyy olla aina kateellinen kaikesta mitä toisille tarjotaan? Ei tämä maailma ole mikään mikä on sinun on myös minun maailma, se oli tuolla idässäpäin, joskus. Joka päivä lähikaupassani on tarjouksena lohta, jota en voi syödä, vaikka haluaisin. Eivät he minua siinä tarjouksessaan huomioineet, eivätkä antaneet vaihtoehtoa ja ostan kuitenkin sieltä ruokaa yli tuhannella eurolla vuodessa.
    Golfarit niinkuin varmaan muidenkin lajien harastajat käyttävät junia siinä missä muutkin, miksi eivät käyttäisi?

  3. pakkko vielä lisätä…..
    Veturilaisille tarjotaan halvalla avis-vuokra-autoa. Mitä, eivätkö he käytäkään junaa kaikkiin matkoihin???