Exmellä on vaateasiaa: ”jos muuten haluaa tuntea itsensä pieneksi, kannattaa sovittaa vaatteita Halpa-Hallissa (en sano, että sieltä löytyisi paljon ostettavia vaatteita, mutta kuiteskin). Jossain H&M:ssa minulle ei mahdu aina edes M-koko, Prismassa olen S, mutta Halpa-Hallin S-kokoiset vaatteet putoavat päältä. (En shoppaile H&M:ssa, mutta joskus sovitan niiden vaatteita UFFilla.)

Sukulaiset toivat Kiinasta maailman ihanimman silkkitunikan, jonka kanssa vietän sellaista tavallista en uskalla käyttää näin hienoa vaatetta -vaihetta. Pitää sitä silti käyttää. Liian moni lempivaate on mennyt hyvin vähän käytön jälkeen poistoon, kun olen jotenkin onnistunut muuttamaan muotoani, eivätkä vaatteet enää istu odotettuaan vuosia, että tulisi se hetki kun raaskisin viimein niitä käyttää.” (Mari Koo)