Kulutusjuhla

Danske Bank veloittaa palvelumaksua 6,40 e/kk tililtä, jossa ei tapahdu juuri mitään

Nollavaimo on suivaantunut Danske Bankin palvelumaksuun: ”Eli kuolinpesällä on tili, josta noin 2-3 kertaa vuodessa (jos sitäkään) hoidetaan muutama maksu, mutta muuten tiliä ei juurikaan toiminnalla rasiteta. Ja tästä toiminnasta Danske Bank veloittaa joka jumalan kuukausi meiltä 6,40 euroa palvelumaksua.

Suorana suomalaisakkana kysyn vaan, että mitä vitun PALVELUmaksua ??!! On kyllä äärimmäisen röyhkeää mainostaa palvelevansa, kun itse hoidamme tarvittavat laskunmaksut ja sen lisäksi vielä jokaisesta laskusta erikseen maksamme jonkun euron.

Elon laskuopin mukaan maksamme siis DB:n ylläpitokuluja 76,80 euroa vuodessa emmekä saa vastineeksi mitään.” (Mari Koo, kiitos linkkivinkistä Kaisa K!)

2 Comments

  1. Sama homma Tapiolassa, tosin peräti 40 senttiä halvempi kuin Dansken maksu. Päädyin vaihtamaan pankkia. Maksustahan olisi saanut alennusta ”keskittämällä” mutta pääsin koko pankista eroon keskittämällä muualle.

  2. Kaipa tämäkin käytäntö tulee maailmalta? Minä tyhjensin Australian-pankkitilini sieltä takaisin Suomeen palatessani, eikä minulla käynyt mielessäkään, että tili olisi pitänyt lopettaa kokonaan (haaveilin silloin vielä paluusta sinne). Sitten jonkun kuukauden päästä kotiin palattuani kävin syystä tai toisesta ko. pankin verkkopalvelussa, ja huomasin sen olevan miinuksella. Jotain palvelumaksuja sieltäkin oli veloitettu. Siirsin sinne sen verran rahaa, kuin se oli miinuksella ja lopetin tilin.