Tiitu kehuu Amazon.co.uk -nettikauppaa: ”Moni luulee edelleen, että Amazon myy vain kirjoja, vaikka nykyään se myy ihan melkein mitä vaan. Mitä ikinä haluaakin ostaa, kannattaa aina ensin tsekata Amazonista, sillä sieltä voi löytää saman tuotteen jopa yli puolet halvemmalla kuin Suomesta kaupasta. Osaa tuotteista myy Amazon itse, mutta myös muut kauppiaat voivat myydä tuotteita heidän kautta. Brittien Amazonissa on sellainen kiva juttu suomalaisille, että kun ostaa Supersaver-tuotteita, niin jos ostosten yhteishinnaksi tulee yli 25 puntaa, niin toimitus on ilmainen. Kassalla pitää vain muistaa erikseen laittaa täppä Supersaver-toimitus-kohtaan, sillä jostain syystä se ei valitse sitä oletuksena. [- – -] Tiedän, että joitain edelleen “pelottaa” tilata netistä. Mitä jos luottokortin numero joutuu vääriin käsiin tai paketti häviää postissa? Itse en mieti näitä asioita ollenkaan. Olen jo niin monien vuosien ajan tilannut tavaraa netin kautta ongelmitta. Luottokorttiani ei ole ainakaan tähän asti väärin käytetty. Pari kertaa tilaamani tuote on kadonnut postissa ja olen vain ilmoittanut Amazonille, että tuote ei ole vielä tullut perille, vaikka olisi jo pitänyt. He ovat molemmilla kerroilla pahoitelleet asiaa ja laittaneet samantien uuden tuotteen tulemaan ilman mitään lisäkuluja.” (Mari Koo)