Kulutusjuhla

”On hyvin vaikea enää ostaa mitään”

Mane kokee, että ostaminen ei innosta: ”Mitä vanhemmaksi olen tullut, sitä vähemmän tunnun tarvitsevan mitään. Minulla on jo liki kaikkea mitä tarvitsen: useampi fillari, asunto, vaatteita pari kaapillista, retkeilytarvikkeita enemmän kuin ehdin retkeillä, astoita kaapit pullolaan, työkalujakin enemmän kuin osaan käyttää, levyjä enemmän kuin ehdin kuunnella, muutama pukukin pönötyspuuhiin.

On hyvin vaikeata enää ostaa mitään. Toki joskus on tarpeen ostaa vaatteita, kun vanhat hajoavat. Kirjoja ostan joskus, sekin on nyt viime aikoina vähentynyt, koska hyllyt ovat täynnä.

Ilmeisesti 45 vuotta riittää kaiken tarvittavan tavaran hankkimiseen. Palveluita tietenkin ostan: ruokaa, fillarinkorjausta, kahvilassa kahvia ja pullaa, vaatteiden korjausta, siivousta, matkalippuja, hotelliöitä, leffalippuja, konserttilippuja. Taidettakin on tullut ostettua.” (Mari Koo)

3 Comments

  1. Näin se menee eli aamen.

  2. Sanon myös tähän aivan, vaikka kommenttejani ei ikinä julkaistakaan! Tähän ikään mennessä ihan kaikki on jo, lopuistakin haluan eroon.

    • Öh, Polga, miten niin kommenttejasi ei ikinä julkaista? Eihän täällä kommentteja mitenkään moderoida, vaan kaikki näkyvät? Etusivun ”Viimeisimmät kommentit” -lootaan kommentit tosin ilmestyvät viiveellä.