Sanna Aro on ollut uskollinen Camper-kenkämerkin käyttäjä. Mutta nyt vuoden vanhan kengät päästävät vettä läpi: ”Jostain syystä parin pohjat falskaavat, näennäisestä ehyydenstään huolimatta. Jotenkin en voi käsittää, miten vasta vuoden vanhat kengät pettävät näin. Viikko sitten vein kengät näytille ZIOon. Siellä ei suostuttu ottamaan kenkiä ilman kuittia vastaan ja lähettämään niitä valmistajalle arvioon (he kuulemma tarvitsivat kuittia kirjanpitoonsa, koska lähettävät kengät ensin suomalaiselle suutarille). Minulle ja puolisolleni olisi lähes ylivoimainen ja erityisesti erittäin aikaavievä tehtävä yrittää etsiä kuittia tms. ”arkistoistamme” ja minusta on kohtuutonta, että ZIO ei jousta tällaisessa tapauksessa kun valmistaja antaa tuotteilleen kahden vuoden takuun ja voisivat luottaa sanaani siitä, että pari on ostettu nimenomaan heiltä (niinkuin kaikki muutkin camperini).” (Mari Koo, kiitos linkistä Kaisa K:lle!)