Juha laittoi sähköpostia huonosta kokemuksestaan Helsingin Kalliossa sijaitsevan Brahen kentän luistinteroituspalvelusta:

”Vein sinne uudet luistimet teroitettavaksi, tiskillä lukee kyltissä ”teroitus alk. 10,-” mutta veloittivat työstä 15,- koska uusien luistinten teroittaminen kuulemma on työläämpää.

Kun vedin teroituksen jälkeen luistimet jalkaani, huomasin ettei sivuttaispitoa ollut lainkaan. Kun reklamoin ettei luistimissa näyttänyt olevan minkäänlaista uraa, sain kuulla, ettei kukaan enää tänä päivänä hio uria luistimiin(!). Olen kuulemma ensimmäinen, joka koskaan sellaista häneltä on pyytänyt. Kun näytin hänelle netistä, että ammattimainen luistinten hionta kyllä todellakin tehdään jonkin syvyisen uran kanssa, sain kuulla että vika on minun, kun en teroitusta tilatessani pyytänyt uraa. Jos olisin pyytänyt, olisi hän kuulemma sanonut, ettei hio uria.

Sanoin, etten ole tyytyväinen saamaani palveluun ja että 15,- on iso raha työttömälle mutta ei suostunut hyvittämään työstä senttiäkään. Asiakkaan vika. Palveluasenne hoi.

Ja nyt tuli vielä mieleeni, ettei edes kuittia tarjonnut. Huijausmeininkiä.”