Filosofian puutarhan Saara kirjoittaa eiliseen maapallon luonnonvarojen loppuunkuluttamiseen liittyvästä uutisesta ja antaa neuvoja omiin kulutusvalintoihinsa: ”Keskivertosuomalaiselle olisi suuri muutos siirtyä ravitsemussuositusten mukaiseen lihan kulutukseen 300g/viikko. Tämä lihankulutus on meidän perheessä jo pitkäaikainen tavoite. Siihen mahtuu kahden hengen perheessä paketti jauhelihaa (400g) viikossa sekä hieman lihaleikkelettä. [ – – -] Olen ilokseni huomannut, että sekä MSC-sertifioidun kalan että luomukanan saatavuus on viime aikoina”parantunut Lohjallakin. Vastuullisinta tuotantoa on tietysti kasvattaa ja keräillä ruokaa itse. Tänä vuonna sato on mitä on, mutta parhaansa voi tehdä aina. Myönnän irtopisteitä Puolisolle joka on tänä vuonna parantanut Pientilan tuottavuutta tekemällä meille mansikkamaan.” (Mari Koo)