Leena kirjoittaa hedelmistä ja fruktoosista sekä kasvinsuojelujäämistä. Näistä kaikista on viime aikoina saatu aikaan pelottelevia otsikkoja.
”Sen sijaan, että ihmiset levittelee mitä kummallisempia juttuja elintarvikkeista netissä, kannataisi vaan soittaa ilmaisiin kuluttajapalveluihin. He selvittää asioita puolestasi. Tylsää sinällään, kun noita salaliitto-postauksia voi kirjottaa sitten vähemmän. [- – -] Viikon pelottelu-palkinto menee uutiselle, jossa peloteltiin tuholaisainejäämillä. (Koska Halloween…? )Muuten hyvä, mutta kyseessä on (taas) Jenkkilä ja siellä on asiat eri tavalla. Jos haluat oikein välttää tuholaisjäämiä, voit tehdä muutaman helpon arkisen teon:

1. Pese kasvikset ja hedemät ennen syöntiä. Ulkolaiset marjat ainakin minä pesen – ellen jopa liota ja huuhtele. Pakastevadelmat pitää keittää ennen mussuttamista. (Jos tosi paljon ahdistaa, kuori. Silloin tosin menetät myös terveellisiä ravintoaineita, joita on usein kuorikerroksessa.)
2. Osta kotimaista.” (Mari Koo)