Tavaroiden taikamaailma -blogissa esitellään blogin kirjoittajan omistamia ja ostamia esineitä: mistä hankittu, mitä maksoi, missä valmistettu jne. Viimeisin esittely on kansallispuvusta. Se oli vaatinut myös uusia henkareita: ”Lisäksi haluan kertoa vielä, että minun piti ostaa puvun säilytystä varten lisää henkareita. Paidan henkari on Anttilasta ja sen on valmistanut Palaset. Näitä myydään kolmen kappaleen pakkauksessa ja semmoinen maksaa jotain päälle 4 euroa, oisko nää olleet 5 euroa yhteensä. Henkarit valmistetaan Suomessa. Nipsuhenkarit olivat Anttilasta loppu, joten piti suunnata sitten Clasohlsonille niitä etsimään. Nipsutinhenkareita myytiin kahden kappaleen pakkauksissa ja nyt siis molempien kansallispukujen hameet riippuvat näistä nipsuttimista. Ne maksoivat 4 euroa ja ovat valmistetut Kiinassa. Liivi on puisella henkarilla, mutta en tiedä enää mistä se on tullut.” (Mari Koo)