Kulutusjuhla

Digistä paperille

Vein torstaina muistitikulla kahta kuvaa Kodak Express -liikkeeseen Leppävaaran Selloon. Kerroin, että tässä on pari otosta ja haluan ne viimeistään huomenna printattuina. Ei onnistunut, kun liikkeessä on kuulemma niin kiire. Hieman tyrmistyin tästä: oletin, että tällainen pikkujuttu hoituu helposti.

Onneksi vieressä oli toinen vastaava kuvavalmistamo, josta sain kaksi kuvaani seuraavaksi päiväksi.

Olen yleensä käyttänyt digikuvien paperikuviksi valmistamiseen NetAnttilan palvelua. Voin rauhassa valita tulostettavat kuvat kotikoneella ja sitten noutaa ne haluamastani Anttilasta ohikulkumatkalla, niin ei tarvitse maksaa postimaksuja. Halutessaan kuvat saa tietysti kotiinkin.

En ole vielä tehnyt sen suurempaa vertailua näissä kuvapalveluissa, sillä en niin paljon teetätä digikuvia. Mielelläni kyllä kuulisin, jos joku tietää hinta-laatu -suhteeltaan mainion paikan.

Kirjoitin aiemmin HOK-Elannon jakamista kahvipurkeista. Tällä viikolla Alepassa joku rouvashenkilö edelläni kassalla sai purkkinsa pelkällä S-etukortilla. Onkohan siis käytäntöä jouduttu yleisestikin muuttamaan vai oliko kyseessä poikkeus?

2 Comments

  1. Käytäntöä muutettiin. Tiputettiin tuossa purkki muutama viikko sitten liukuhihnalle ja kassalla neiti kertoi, että sen saa vain palauttamalla Yhteishyvä-lehdessä olleen lapun.

    Purkkeja oli tuolloin noin reilu kaksimetrinen pino ja ihmeteltiin, miten saavat muutamassa päivässä kaikki jaettua. Tulivat sittemmin järkiinsä…

    Toim. huom. pitäkööt purkkinsa.

  2. Ahaa, huomasivat siis sitten itsekin mokanneensa purkkien jakelusysteemissä. Ei tainnut purkkien jakelu imagollisestikaan ihan niin mallikkaasti mennä!