Kulutusjuhla

Nenähuuhtelukannu tuo apua

Flunssaisena haluaa turvautua kaikkiin mahdollisiin hoitokeinoihin. Olin kuullut kehuja nenähuuhtelukannun toimivuudesta tukkoisuuden helpottajana, ja päätin ostaa sellaisen itselleni.

Nyt muutaman päivän käyttökokemuksen jälkeen voin itsekin suositella kyseistä tuotetta. Huuhtelu helpottaa tukkoisuuden tunnetta ja saa limat liikkumaan vähän tehokkaammin. Käyttö vaatii pientä harjoittelua, mutta ei se ylettömän hankalaa ole. Tosin varmasti sellainen henkilö, joka kokee veden menemisen nenään esim. uidessa ylettömän epämiellyttäväksi, ei halua käyttää kannua.

Kannun kehutaan helpottavan myös esim. allergisten, astmaatikkojen ja mahdollisesti jopa kuorsaavien henkilöiden elämää sekä poskiontelotulehduksista kärsiviä.

Oman kannuni ostin lähiapteekista 12,90 eurolla. Lisäksi kannun käyttö vaatii tavallista suolaa.

1 Comment

  1. Tässäpä vinkki tukkoiseen nenään:

    Clear your stuffed nose!

    Forget Sudafed. An easier, quicker, and cheaper way to relieve sinus pressure is by alternately thrusting your tongue against the roof of your mouth, then pressing between your eyebrows with one finger. This causes the vomer bone, which runs through the nasal passages to the mouth, to rock back and forth, says Lisa DeStefano, D.O., an assistant professor at the Michigan State University college of osteopathic medicine. The motion loosens congestion; after 20 seconds, you’ll feel your sinuses start to drain.