Kulutusjuhla

Ekotallausta

Viuhti kirjottaa ekologisesta jalanjäljestä ja sen testaamisesta. Eipähän tämä minun eloni kauhean ekoa ole, enemmän egoa: ekologinen jalanjälkeni on 4,7 hehtaaria. Muistelen joskus tehneeni testin aiemmin ja silloin taisin pärjätä vähän paremmin. Taisin elää silloin suunnilleen pelkällä opintotuella. Nyt kun rahaa on vähän enemmän niin pakkohan sitä on kuluttaa…

1 Comment

  1. Yeah! Nyt ollaan perimmäisten kysymysten äärellä. Ihan käden ulottuvilla on kuitenkin pino keinoja, joilla tämä ikävä, pahuusasteeltaan sylivauvojen potkimista teräväkärkisellä saappaalla vastaava tosiasia voidaan selittää parhain päin, tai ohittaa tai unohtaa. Se ei vetele! Me tarvitsemme ratkaisun. Olen itse samassa tilanteessa ja seuraan kuin surkea nälkiintynyt kulkukoira jokaista joka esittää tähän tilanteeseen jonkin ratkaisun joka on parempi kuin ”muista ottaa kangaskassi ruokakauppaan”. Antaa tulla ehdotuksia! Antaa tulla johtopäätöksiä! Muutos! Revolución!