Kulutusjuhla

Näin se puskaradio toimii

Viikonloppuna kaverillani oli pussi Fazerin uutuusmakeisia eli Lumipanttereita. Jostakin minulle oli syntynyt mielikuva, etteivät nuo namut voi olla hyviä, mutta pitihän niitä maistaa. Se oli sitten menoa: nyt olen ostanut itse jo muutaman pussin.

Yksi pusseista oli avonaisena ystävän tullessa kylään. Hän kertoi kuulleensa moitteita Lumipanttereiden mausta, mutta itse testattuaan totesi, että hyviähän nämä on, ja pussi tyhjeni yhteistuumin.

Kerroin sitten toiselle ystävälle joutuneeni Lumipantteri-koukkuun. Seuraavana päivänä sain tekstiviestin: ”Olit oikeassa. Aika hyvät nämä uudet pantterit.”

Sitten moitteet Fazerille: ensinnäkin 350 gramman jumbopussin rinnalle pitää ehdottomasti saada pienempi pakkauskoko. Toisekseen Lumipanttereista ei vielä löydy tietoa nettisivuilta muiden Pantteri-tuotteiden rinnalta. Mainoskampanjaan liittyen tuotteelle on kyllä tehty oma sivusto, mutta kyllä tämän uutuuspussin pitäisi tuotehaustakin löytyä.

7 Comments

 1. Et vaan ymmärrä hyvän päälle! 🙂

 2. Lumipantterit ovat jumalasta. Vuosikausiin mihinkään karkkiin ole vastaavalla tavalla jäänyt koukkuun.

 3. Minä ostin niitä jostain irtokarkkipaikasta uteliaisuudesta, harvoin olen syönyt niin kauheita karkkeja. Aivan liian sitkeitäkin (muutenkaan en uskalla syödä Panttereita, minulla on kulmahampaissa jotkut ihmeen ohjauspaikat ja Pantteri onnistui irrottamaan toisen viime syksynä). Karkkien pitää olla rapeita 🙂

 4. Hyviä ovat lumipantterit! Ja aika hauska se niitten tvshopmainen-mainoskampanja valkoisista karvarannekkeista. 😀

 5. Kykenemättömänä mihinkään muuhun kuin syömään kokonaisen karkkipussin olen löytänyt Lumipantteri (ja Pandan täytelakritsi) himoon itselleni sopivan ratkaisun.

  Monia näitä kaupoissa vain megapusseissa myytäviä karkkeja myydään myös irtokarkkikaupoissa (mm. Asematunnelin Kalpis) – Lumipanttereitakin.

  Harrastin eilen itsehillintää ja palkitsin itseni euron lakupussilla, ja se oli itse asiassa juuri sopiva annos.

  Kyllähän se megapussikin olisi toki mennyt!

 6. Pirkka: Myös minä olen noita irtokarkkiostoja harrastanut, mutta pyrin välttämään varsinaisia irtokarkkikauppoja. Niissä on melkein mahdotonta pidättäytyä noin pienessä karkkimäärässä 🙂

  Sen sijaan pt-kauppojen, kuten Alepa, irtokarkeissa ei valikoimaa ole niin paljon, joten saatan kyetä ottamaan vain muutaman namun makeanhimon taltuttamiseksi.