Kulutusjuhla

Keskiviikkoisia kuluttajuuskirjoitteluja

Talouselämän uutiskommentissa Terho Puustinen kirjoittaa otsikoihin nousseesta aiheesta eli siitä, miten kuivuus nostaa esimerkiksi elintarvikkeiden ja sähkön hintaa. Puustinen pohtii asiaa pidemmälle: kuinka ilmaston lämpeneminen näkyy bisneksessä?

Kari Haakana elää sormi valtimolla ja harkitsee sykemittarin ostoa, mutta valinta on vaikea. Kommenteista päätellen aihe kiinnostaa montaa muutakin.

Timjamia ihmetyttää Finnairin tapa hinnoitella lippunsa.

Kerma pohtii materialististen haaveiden oikeutusta ja niistä ylpeyden tuntemista.

Tero Ylitaloa ärsyttää, kun suomalainen venevalmistaja käyttää esimerkiksi tienvarsimainoksissaan englantia ja jättää kotimaisuusvalttinsa käyttämättä.

Z the Panda on löytänyt pandalakanoita alennuksesta.

Hesari on napannut Keskisuomalaisesta uutisen, jonka mukaan Ympäristöministeriö toteuttaa joulukuuhun mennessä asuntojen hintatiedot kartoittavan nettipalvelun.

Viestintäviraston sivuilta löytyy tuore katsaus kännykän ulkomaankäytön hintoihin. Samoilla sivuilla on myös heinäkuussa tehty vertailu 3G-liittymien keskimääräisistä kuukausihinnoista muutamille esimerkkikäyttäjille. Helppoa itselleen edullisimman vaihtoehdon löytäminen ei silti välttämättä ole.

1 Comment

  1. Ja minä linkkasin teidät(kin), kun jouduin tekemisiin PURKINAVAAJAN kanssa ,D