Kulutusjuhla

Keltaiset kassit tulivat taas

Stockmann on tällä kertaa päättänyt Hullujen Päivien nettisivuilla esitellä myös esimerkiksi päivän paljastukset.

Tämä ostorieha ei innosta Pagisijaa, ja myös Sivuaskel suhtautuu Visojen vinguttamiseen varauksella. Jussi tunnustaa perversiokseen ihmisten tarkkailun huumassa ja Crimson on löytänyt heti aamulla kaikkea kivaa.

Itse kipaisin illalla pari kappaletta Filippa K:n peruspaitoja, koska olen ne hyviksi havainnut, sekä talven tullen tarpeellisia sukkahousuja. Kiertelemään en jaksanut jäädä, enkä enää loppuviikosta aio paikalle mennä.

1 Comment

  1. Heh. Happamia, sanoi kettu ;). On helppoa inistä vähävaraisena kulutusorgioita vastaan, mutta kuinkahan kriitikon kävisi, jos rahaa olisi käytettävissä enemmän?

    Toisaalta en ole koskaan oikein pitänyt shoppailusta, rahaa tai ei. Myös ajatus nykyistä nopeammin nurkkiin karttuvasta tavarapaljoudesta tuntuisi ahdistavalta. Luultavasti varakkaampana satsaisin vielä enemmän laatuun ja kestävyyteen, vaikkei ostosten määrä kasvaisikaan…