Kulutusjuhla

Bilekorut halvalla joulukoristeista

Monesta tavaratalojen alennusmyynnistä saa nyt joulukoristeita 70 prosentin alennuksella. Näistä helyistä voi helposti luoda itselleen halvat korut vaikka uudenvuodenbileisiin.

Muoviset, eriväriset ja erimalliset helmet ja muut kimallejutut toimivat mainiosti niin kaulassa, korvissa kuin ranteissa, eikä harmita, jos aamulla huomaa korujen hävinneen matkan varrella.

Itselläni suurta huomiota ovat saavuttaneet esimerkiksi peilipallokorvikseni. Ostin vuosi sitten pieniä peilipalloja jostakin eurokaupasta ja kiinnitin niihin korvakorukoukut. Näyttävät, helkyttävät ja välkkyvät koristeet!

1 Comment

  1. Pikkujoulukauden alla huomasin kuinka kalliita erilaiset asusteet esim. korut ovat erityisissä ”accessories” liikkeeissä ainakin Helsingin keskustassa. Pitkään hintoja ihmetellesäsni tulin siihen tulokseen etten suostu maksamaan 20-30 euroa kaula- ja ranne koruista, jotka on tehty tavallisista muovi/lasi helmistä. Kävelin askarteluliikkeeseen ja ostin helmilajitelman (á 3.80) ja kumilankaa 5 m/1,90 ja askartelin illassa itselleni monet kaula ja rannekorut. Mukavaa puuhaa jos tykkää näpertelystä.