Kulutusjuhla

Puhelimet kirvoittavat kommentteja

Kervålla on Nokia 5140i -puhelin, jonka pikkuvika muuttui suuremmaksi ongelmaksi. ”Mutta jotenkin ottaa päähän, ettei saatana kahdella sadalla eurolla saa toimivaa vitun puhelinta täälä teknologian ihmemaassa vittu. Jos jollain on kokemusta asiassa, niin saa neuvoa.”

Toisaalla eli Köyttöliittymäblogissa PA esittää ensikokemuksiaan Motorolan SLVR L7 -puhelimesta. ”Motorola SLVR on fyysiseltä toteutukseltaan miellyttävä, teknisesti hieman vanhanaikainen, Mac-yhteensopivuudeltaan varsin hyvä – ja samalla tapaa kauhea, kuin puhelimet tapaavat olla. Kakkospuhelimeksi iPhonen rinnalle se on edullisen hintansa, pienen kokonsa ja kohtalaisten ominaisuuksiensa puolesta kelpo laite. Jos tämä olisi arvostelu, sanoisin varmaan 7.”

Matkapuhelinuutisissa arvioidaan nyt Nokia N91: ”Mielestäni hinta–laatusuhde on hyvä, sillä puhelimella voi myös mahdollisesti tulevaisuudessa puhua suoraan ilmaisia skype puheluita kunhan löytää ilmaisen WLAN-verkon ja saa puhelimeen asennettua skypen. Tämän puhelimen mahdollisuudet ovat monet ja käytettävyys erinomainen.” 

4 Comments

  1. Itse olen huomannut, että mitä halvempi puhelin, sen paremmin se toimii. Nokialaisissa ainakin on selvästi näin. Itse olen nyt jo 1,5 vuotta omistanut Samsungin X460 simpukan ja edelleen olen huisin tyytyväinen puhelimeeni. Ainoa vika on hieman paksuhko olemus ja ”vanhahtava” hopeanharmaa väri. Ongelmia puhelin ei ole minun käytössäni aiheuttanut vielä kertaakaan, joskaan ko. laitteen käyttöliittymä ei ole todellakaan se kaiken sujuvin mahdollinen.

    Muistatteko vielä malleja kuten 1610 yms. joilla hitto vieköön kun halusi soittaa sai soittaa! Eikä kaatulemista esiintynyt, ellei sitten kaatunut koko ukko puhelimen painosta..

  2. Joo, näissä nykykännyköissä tuntuu olevan jotenkin hyväksyttyä, että pikkuvikoja riittää. Mitä enemmän tekniikkaa ja ominaisuuksia, sitä enemmän mahdollisuuksia, että jotain on pielessä. Peruskännyköille riittää varmasti kysyntää tulevaisuudessakin!

  3. Kylläpäs mää käytän kauheeta kiältä.

  4. Näyttöongelmia simpukka puhelimissa esim. Nokian 6111 malli ei kestä normaalia käyttöä. Nokia ei ota kantaa reklamaatioon ja huolto ilmoittaa mekaaninen vaurio, vaikkei sellaista ole tiedossa.