Kulutusjuhla

Kylkiäisten yliannostus

Sanoma Magazines lähestyi lehdentilaustarjouksella. Nalle Puh-lehti vuodeksi. Tarjouskirje listaa 10 hyvää syytä tilata Nalle Puh. Kuten esim. 12 kk lehdet -40%, Nalle Puh-penaali tilaajalahjaksi, 200 nopeimmalle Nalle Puh-avaimenperä, mahdollisuus voittaa Tjäreborgin matkalahjakortti, Ellos-lahjakortti, suloinen pehmo, DVD tai hauska kynäsalkku, mukana kivoja palkintotehtäviä…

Olen ehkä vanhanaikainen, mutta minusta tärkein syy tilata lehti on se, että itse lehden sisältö on kiinnostavaa, eikä se mitä kylkiäisiä ja mahdollisuuksia tilaaminen pitää sisällään.

Toki Sanoma Magazines vielä ajattelee sisältöä. Syy numero 10 on ilahduttavasti ”Nalle Puh tuo hyvän mielen sekä lapselle että aikuiselle!” Asiaa. Mutta hieman vähemmälle se krääsän tuputtaminen, kiitos.

7 Comments

 1. Olen noin kolme vuotta halunnut tilata Suomen Kuvalehden ja noin kolme vuotta kieltäytynyt siitä koska sen mukana tulee aina niin käsittämättömästi roskaa – esim maailman turhin asia (ja rumin lehti) TVmaailma.

  Mutta sitten toisaalta arvostan hyviä oheistarjouksia – venasin varmaan vuoden hyviä tarjouksia koskien Glorian Kotia, ja ei että tuli fiilisteltyä kun lopulta sain (ostettavaksi liian) kalliit lempilakanat kaupan päälle!

 2. Itse yllätyin tänään kun postissa tuli Aku Ankka -lehden tarjous. Lehti on nyt nimelleni tullut täydet 26 vuotta ja edelleen tilaus voimassa..

  En viitsi aiheesta kirjoittaa omaan blogiin, mutta sain hyvää asiakaspalvelua kyllä Aku Ankkaan liittyen. Postinjakaja oli onnistunut repimään viimeviikkoisen lehden postiluukkuni reunaan, niin, että kansi oli ratkennut yläreunasta. Lähetin kuvan kannesta Sanoma Magazinesin asiakaspalveluun ja kahden päivän päästä tuli kirjekuoressa uudenveroinen lehti. Näin saa jatkettua rauhassa suurinpiirtein täydellisessä kunnossa olevaa lehtikokoelmaa jatkossakin.

 3. Billie: Jep. On hyvä, että jotkut satsaavat brändinsä mukaisesti laatuun, ei välttämättä määrään. Noihin lastenlehtiin on vain helppo liittää vaikka mitä krääsää, ilmeisesti ajatellaan lasta, joka on sitä iloisempi mitä enemmän saa paketteja avattavakseen 🙂

  Matti: sain saman tarjouksen. Kiinnitin huomiota siihen, ettei Akussa ollut juurikaan mitään kylkiäisiä. Hienoa.

 4. Meille tuli sama Nalle Puh -tarjous ja samat aatokset oli. Hirveä määrä ihan turhaa krääsää tuputetaan erilaisten tilausten (lapsiperheille tarjouksia tulee viikoittain!) mukana. Minä tilaisin paljon mieluummin pelkän lehden, jos olisi tarvetta, ilman kylkiäisiä. Tiedän kyllä ihmisiä, jotka ovat niistä ihan innoissaan ja tuntuvat tekevän tilauksen lähinnä sillä perusteella, mitä ”lahjoja” saavat. Minusta tuollainen turhan krääsän tarjoaminen on melkein epäeettistä… En halua opettaa lapsianikaan siihen, että aina pitää saada joku tavara, jota ei edes tarvitse.

 5. sahrami: totta, noita tarjouksia tulee todella paljon, ja parhaimmilta/pahimmilta jo ennen kuin lapsi on syntynyt ehkä

 6. Sain loistavan lehti tarjouksen. Se meni jo roskiin, mutta siinä luki isolla jotain ”Tilaa nyt vain 12e” jonka edessä oli ”2x” eli ei sanottu suoraan, että 24.
  Nauratti hyvin.
  Se on sitä markkinoinnin mustaa taitoa.