Kulutusjuhla

Leivänpuolikkaiden ongelma

Polkkapossu näkee Reissumies-leivässä paljon hyvää, mutta valitettavasti tuote silti ärsyttää: ”Mikä kele siinä voi olla, että ne saaplarin leivänpuolikkaat on niin vaikea saada irti toisistaan kumpaakaan tuhoamatta? Voiko tosiaan olla niin vietävän vaikeaa kehittää taikinalle sellainen koostumus, että eläminen tulisi helpommaksi?” (Mari Koo)

3 Comments

  1. Linkki olis rok. Jotenkin vaikea pelkän nimimerkin perusteella löytää alkuperäistä kirjoitusta. 😉

  2. Nyt on korjattu, ei pitäis aamulla kiireisesti näitä laitella tarkistamatta :). Tosin Polkkapossu löytyy onneksi näppärästi googlettamallakin 🙂

  3. Kumma juttu, mutta tämä sama ei sitten vaivaa Puikuloita, kumpaakaan merkkiä, vaikka luulisi, että kyse on lähes samasta tavarasta. Eli ostan puikuloita… Reissarin lopetin juuri ao. syysä, aina sai olla veitsellä jyystämässä sormia ja rakoa leipien väliin ,D