Kulutusjuhla

Netistä kalusteita

Unikissa on bongannut mieleisensä nettikaupan: ”Löysinpä ihan hirveän kivantuntuisen kalustekaupan. Hitsi. 19 euroa kotiinkuljetus. Taisin löytää lisäks vielä kohtuuhintaisen lipaston, jonne mahtuu mun kaikki cd:t (!) ja sen päälle lisko uuteen paikkaan helpommin hoivattavaksi.” (Mari Koo)

1 Comment

  1. Kävinpä katsomassa, kun pitäisi saada uusia kirjahyllyjä. EIPÄS ollut ihan tapotavallista kirjahyllyä – kaikissa oli joko vitriiniä, ovia, tilaa tv:lle jne. Minä kun haluaisin ihan tavalliset hyllyt n. 50 hyllymetrille kirjoja. Ei ole. Ei ole enää Ikeassakaan sopivaa, kun lopettivat Magicerin juuri… pletto! Eli – kaveri saa maalata nykyiset varastohyllyt. Säästöä ja uusi ulkonäkö. Ai niin, oli siellä tätä samanlaista varastohyllyä, mutta etsin vähän erilaista ratkaisua… Eli IKEA on mielestäni kyllä monipuolisempi ja esim. varasto- jne. tilanteen näkee heti.