Kulutusjuhla

Universal Stone

Galious on löytänyt putsaamiseen hyvän tuotteen: ”Universal Stone – yleispuhdistekivi ei nimenä juurikaan vakuuta, mutta tulokset vakuuttavat. Pinttyneet tahrat, joita en muilla puhdistusaineilla ole saanut pois, ovat lähes sulaneet silmissä Universal Stonen käsittelyssä. Toki varmasti tehokkaampiakin myrkkyjä on, mutta Universal Stone on varsin ekologinen tuote.” (Mari Koo)

3 Comments

  1. Kuulin tänään juuri intialaisista pesupähkinöistä(!), joita saa vaikkapa Ruohenjuuresta. Kahdella kokonaisella pähkinällä(!) tulee puhtaaksi kaksi koneellista normaalilikaista pyykkiä. Olisiko kyseessä siis Universal Nut?

  2. Pesupähkinät ovat meille kulutusjuhlalaisille jo tuttua kamaa 🙂
    Ensimmäisenä niitä kokeili Eko-Matti, ja sitten minäkin, ja ei voi muuta kuin kehua tuotetta. Käteviä, käytössä edullisia ja ekologisia!

  3. Universal Nut. *naurua*