Kulutusjuhla

Plussan ongelmalliset setelit

Helen pohtii Plussa-järjestelmää: ”Plussa-systeemissä taas bonusta kertyy kummallisten palkintopisteiden myötä, mutta hyvää on se, että bonussetelit ovat pitkään voimassa (ainakin vuoden) ja että ylimääräiset, hyödyntämättömät pisteet siirtyvät automaattisesti seuraavan kuun saldoon. Harmi vaan, että ne setelit joskus mystisesti katoavat paperipinoihin, on se kumma ettei ihminen opi säilömään niitä lompakkoonsa samantien, ihan niin kuin joku muka antaisi viiden euron setelien lojua viikkotolkulla epämääräisissä paikoissa?” (Mari Koo)

1 Comment

  1. Plussapisteitä vastaava rahasumma on myös mahdollista saada omalle pankkitilille ilmoittamalla oman tilinumeron Keskolle. Tätä mahdollisuutta ei kyllä kauheasti mainosteta eikä sitä ole tehty helposti ilmoitettavaksi mutta kyllä se sieltä noin pari vuotta sitten löytyi kun katsoi tarpeeksi tarkkaan etsi.

    Helpottaa ainakin elämää sillä että rahan voi käyttää muuallakin kuin plussa-liikkeissä.