Kulutusjuhla

OnOff oli off

Päivästä toiseen -blogissa kohdattiin ongelmia, kun piti ostaa MP3-soitin ONOFFista. Nettisivuilla tuotteesta kerrottiin, mutta kaupasta ei löytynyt, eikä myyjä ollut yhteistyöhaluinen ilmoittamaan soittimien saapumisesta asiakkaalle, saati varaamaan sellaista: ”Eihän kesällä kukaan nyt töissä haluaisi olla, vähiten kesähessuna. Jos kuitenkin edes vähän yritettäisiin. Asiakkaalle jäi nyt hieman epäselväksi, onko ONOFF ollenkaan valmistautunut luopumaan tuotteistaan, edes rahaa vastaan.” (Mari Koo)

1 Comment

  1. Eiköhän kannattaisi vain hankkia se soitin jostain muusta liikkeestä jos onoffin ”asiakaspalvelu” on noin syvältä. Sitäpaitsi onoff on kalliimpi liikeketju kuin vaikkapa Gigantti. Ja jos myynti takkuilee noin pahasti niin mitähän mahtaa tapahtua jos joutuu viemään tuotteen takuupalautukseen?