Kulutusjuhla

Liian lyhyt ikä kengillä

Murskaa sapettaa kenkien ultralyhyt käyttöikä. ”Olen tunnettu siitä, että käytän kenkäni hyvinkin loppuun, mutta minusta jalkineiden käyttöikä tulisi laskea vuosissa eikä kuukausissa. Mitkä ne semmoiset kengät ovat, jotka eivät kestä pientä kesätallustelua reikiintymättä kuin reikäjuusto? Häh? Minäpä suutuin ja menin kenkäkauppaan. Ostin uudet popot, myyjän mukaan merkkikengät ja laadukasta nahkaa. Siniset ja tyttömäiset. Hirveän somat. Pikkaisen yli budjettini, mutku oli tarve ja nää on hyvät. Kymmenen tuntia ostotapahtuman jälkeen niissä oli reikä.” Vou, tuossa saattaa olla jo kyseessä jonkunsorttinen ennätys! (zepander)

2 Comments

  1. Joopa joo. Tuttua. Tytölläni on ollut ilo saada tänä kesänä kahdet noin viikon kengät. Tein hintalaskelmia ja totesin, että yritämme viedä takaisin Prismaan 13 päivää sitten ostettuja kenkärajajoja. Esittelin tytön popoja vähän aikaa sitten omissa blogeissani.

  2. Juu on tainnut kyllä kenkien käyttöikä lyhentyä huomattavasti, varsinkin kun halpisvaatekaupat kuten H&M ja Seppälä ovat alkaneet myydä yhä enemmän jalkineita. Ja niitä myös ostetaan paljon koska ovat halpoja. Mutta ilmeisesti siis edes korkea hinta ei välttämättä takaa laatua.
    Olen ihmetellyt tätä ballerinahehkutusta. Mielestäni kyseiset jalkineet näyttävät hirveän heiveröisiltä ja heikoilta, monet pelkkää kangasta ja ”pahvia”, mitä järkeä sellaisia on edes ostaa?