Periaatteessa toimiva, mutta silti hankala ja jopa epäkohtelias dvd-soitin on saanut Jääskeläisen Pasin mietteliääksi: ”Digitaalisuus viihdepuolella tarjoaa siis niin laitteiden valmistajille kuin elokuvien ja musiikkitallenteiden tuottajillekin hienoja mahdollisuuksia piinata ihmisiä ja laitteiden ohjelmistojen avulla vielä väittää joka kerta kuluttajalle, että kyse onkin KULUTTAJAN VIRHEESTÄ, eikä luoja paratkoon laitteen tai levyn valmistajan virheestä. – – – Mikä järki siinäkin on, että kun haluaa nähdä elokuvan, saattaa dvd:n laitteeseen syöttämisen ja itse elokuvan alkamisen välillä olla useita minuutteja. – – – Terminator-elokuvat olivat yllättävän oikeassa: koneet ovat ottaneet vallan, kun tuottajat ja laitteiden valmistajat ovat sen niille antaneet – otettuaan sen ensin pois meiltä, jotka sentään ylläpidämme rahoillamme heidän bisnestään.” (Mari Koo)