Kulutusjuhla

Santsaa ja saa rahaa takaisin

Cafe Regatta

Viehättävässä ja merimaisemalla varustetussa Cafe Regatassa saa kahvia santsatessaan rahaa takaisin 5 senttiä. Eli kun ostaa kahvikupin (1,90 e) ja menee noutamaan seuraavaa, saa täyden kupin juomaa ja lisäksi pikkukolikon rahaa.

Regatta sijaitsee Töölössä Merimelojien majan läheisyydessä, ja majan osoite on Merikannontie 10. Kahvila on auki säävarauksella ”aamusta auringonlaskuun”, talvella jotenkin toisin.

Santsikuppien hinnoittelussa on varsin mielenkiintoisia käytäntöjä. Kauppatorilla Snellmanin kahvipaikassa tarjoilija kertoi, että puolikkaan kupin saa ilmaiseksi, täysi olisi maksanut muistaakseni 50 senttiä. Otin puolikkaan, joka tosin oli varsin reilu puolikas.

Tuo 50 senttiä taitaa olla varsin yleinen santsaushinta. Tämä hinta on voimassa myös Kalliossa Aleksis Kiven kadun ja Flemarin kulmaan avatussa Luftissa, josta Zepa tänne aiemmin mainitsi.

Kyseinen baari on nyt muuttanut aukioloaan normaalimmaksi kalliolaismeiningiksi, eli ma-to 8-23, pe 8-02, la 11-02 ja su 11-23. Myös alkoholia näyttää tulleen tarjolle; kukapa Kalliossa pitäisi baaria ilman näitä juomia. Pirkka on napannut baarista myös kuvaa.

2 Comments

  1. Jee jipii aukioloajoille! Hyvä uutinen!

  2. Hmmm. Lokakuun miittipaikka on vielä auki…