Kulutusjuhla

Surkeaa jäätelöiden pakkaussuunnittelua

Kervåa sapettaa Valion perusjäätelöpakkaus: ”Nää uudet toimii huonommin kuin seitkytluvulla saatana! Tekisivät mieluummin umpinaisen pahviboksin ilman mitään katkoviivoja ja siivekkeitä, niin vois vetää vaikka perusvesurilla suoraan halki. Loppupaketti on pakastimessa puoliavoimena odottamassa roskiinheittämistä, kun eihän sitä saa mitenkään edes kiiniolevan näköiseksi.” (Mari Koo)

2 Comments

  1. Olen täysin samaa mieltä. Tuo uusi pakkaus on täysi floppi! Ensinnäkään ne katkoviivat ja siivekkeet eivät toimi käytännössä mitenkään, vaan repeilevät ja aiheuttavat avatessa vain suunnatonta turhautumista ja raivoa. Avaamisen jälkeen paketti ei pysy kiinni. Vanha systeemi oli tuhat kertaa parempi.

  2. Samaa mieltä!

    Suunnittelijat seinää vasten!