Kulutusjuhla

Crocsit kuohuttavat

Helen ottaa osaa keskusteluun kesän hittijalkineesta: ”Mitäköhän ihmettä Hesarilla nyt on crocseja vastaan. Ensin kerrottiin että kuinka niitä Ruotsissa haukutaan ”foppatohveleiksi” ja ovat sairaaloissa kiellettyjä ja seuraavana päivänä ne haukutaan muuten vaan typerän näköisiksi, ainakin aikuisille. Miksi ihmeessä yhdet kengät nyt näin tunteita nostattaa? Ja joo, mullakin on sellaiset, ja ovat olleet vallan hyvä kesäkenkäostos. Eivät ole kuluneet, venyneet, vanuneet, haalistuneet, pinttyneet tms., kaikkea miltä kesäsandaalit yleensä näyttävät tässä vaiheessa kautta. Ihan kuin uudet ovat ja edelleen hyvät jalassa, ja olen käyttänyt niitä varmaan joka päivä, vapaa-aikanani. Eikä niiden värinkään tarvi olla neonaniliini, minun ainakin ovat kovasti tyylikkäät kullanhohtoiset.” (Mari Koo)

3 Comments

  1. Koska ne ovat niin saatanan rumat että jos ne olisi keksitty ennen Nurnbergin oikeudenkäyntiä, ne olisi käsitelty rikoksina ihmisyyttä vastaan

  2. Valitan, mut Petja on oikeessa 😀

  3. Jenkeissä saa jo korkeakorkoisia Crocseja… Mun mielikuvitus ei riitä arvioimaan kuinka rumia ne sitten ovat 😛