Kulutusjuhla

Asiallista renkaidenvaihtoa

Turisti mainostaa naisautoilijoille: ”Mikäli olet hankkimassa autoosi talvirenkaita tämän syksyn aikana, tahtoisin suositella HJ Rengaspalvelua Helsingin keskustan tuntumassa, Mannerheimintien ja Jalavatien kulmassa.Asia on nimittäin niin, etten ole missään auto-, huolto- tai rengasliikkeessä saanut näin naisasiakkaan ominaisuudessa niin käsittämättömän loistavaa palvelua, kuin kyseisellä pajalla. Ei alentuvaa käytöstä, ei asiakkaan aliarviointia, ei tytöttelyä. Reilu, asiantunteva ja ennenkaikkea ripeä palvelu.” (Mari Koo)

3 Comments

  1. Jonkun verran kyllä hämää tuo kirjoitusvirhe, kun se toistuu vielä täälläkin. Kun se ei ole JH vaan HJ tuossa yrityksen nimessä. Pahoittelen nillitystä – ammattitauti. 😉

  2. Jees, enpä itse huomannut! Korjasin sen nyt tuohon, ehkä tällainen poikkeama alkuperäistekstiin siis sallitaan 🙂

  3. Well… kävin samalla vinkkaamassa myös Turistille ja nyt siis molemmissa nimi on oikein. 🙂