Kulutusjuhla

Ladyn työkalut

Tavaratalon työkaluhyllystä osuivat silmiin kukkasin koristellut mitta, ruuvimeisseli ja vasara. En taida olla lady, sillä kukkakuviointi ei varsinaisesti silmiäni hivellyt

(Ja kun tämän täällä kerron, niin taatusti joku tuttu ihan tahallaan tuo minulle lahjaksi tuollaisen työkalun, mutta hei, minulla on jo nuo kaikki ihan perusväreissä! Edelleen tosin kaipaan sitä käsilaukkuun sopivati solahtavaa Leathermannia).

Erilainen, nyt niin muodissa oleva kustomointi, värit ja muut laitteita houkuttelevammaksi tekevät elementit ovat toki kivoja ja makunsa kullakin.

3 Comments

  1. Sain lahjaksi kukallisen vasaran. Se ei todellakaan hivele silmiä, mutta toimii ihan yhtä hyvin kuin mikä tahansa muukin vasara. Idea on tässä: vasara on niin tyttömäisen näköinen, että armas y-kromosomini ei omi sitä työkalupakkiinsa. Saan pitää sen ihan itse. Toisin kuin edelliset hankintani, joita en enää meidän huushollista löydä ilman suuretsintää.

  2. Valpuri, enpä ollut tajunnutkaan, että näissä tuotteissa on todellakin tuo puoli!

  3. Heh, minuunkaan nuo hassusti kuvioidut työkalut eivät ole iskeneet, mutta nyt tuli tosiaan uutta näkökulmaa asiaan. Saisi ainakin pidetty omat työkalut poissa miehen tavaroista kun ne olisivat hänestä liian naiselliset. 🙂