Kulutusjuhla

Kahvimaito toimii

Valion uutuustuote saa kehut Marjutilta: ”Muutama päivä sitten jostakin naistenlehdestä pisti silmään Valion lanseeraama kahvimaito, joka on ”kehitetty yhteistyössä Pauligin kahviasiantuntijoiden kanssa” ja joka ”korostaa kahvin omaa makua, valkaisee kahvin ja vaahtoutuu hyvin esim. cappuccinoon”. Huvitti, vaikka samalla panin kiitollisena merkille puolen litran pakkauksen ja maidon laktoosittomuuden, mikä on tällä toleranssin tasolla ehdoton vaatimus. – – – Tänä aamuna lorautin vihdoin tuota ihmettä kuppiini ja katso – työpaikan parhaat päivänsä nähneellä keittimellä tehty kahviksi etäisesti tunnistamani neste muuttui silkaksi nautinnoksi suussani.” (Mari Koo)

6 Comments

 1. Vau! Olipas hyvä uutinen. Tuota kokeilemaan justiinsa. Kahvi on meinaten aika tärkee asia elämässä. 🙂

 2. Hirveä roska koko paketti. Tavallisen maitotölkin voi sentään laittaa kartonginkeräykseen, mutta tuo uusi puolen litran muovitölkki joutuu kaatopaikalle. Se hyvä maku perustuu rasvan määrään, joten rasvaisemmalla tavallisella maidolla tulee kahvista ihan yhtä hyvää.

 3. Milkkis: Valion nettisivut kertovat tuotteesta kyllä jotain ihan muuta, eli:

  ”rasvapitoisuus 2 %

  pakkauksen kierrätysohje: 1. huuhtele ja litistä 2. palauta korkkeineen keräyskartonkiastiaan”

  Siis rasvapitoisuus kevytmaitoluokkaa ja pakkaus kierrätettävä.

 4. Kaffenistin tarttee kans kokeilla ;D

 5. pakkaus ei kyllä ole muovia muuten kuin korkin ja pakkauksen suun osalta. NP-Kartonkia on muuten

 6. niin ja rasvaa on tosiaan vain 2% joka on vähemmän kuin täyskärissä..