Kulutusjuhla

6 Comments

  1. Jos ihan tarkkoja ollaan, Janne sai idean Henriltä kuten Jannen kirjoituksen kommenteistakin näkee. 😉

    Itsekin ostin tuollaisen jokunen kuukausi sitten ja perjantaisissa bileissä vieraiden nähdessä aparaatin ensimmäistä kertaa ”mikä tuo on, X vai?” -lauseessa X:n korvasivat mm. sanat kahvinkeitin, ydinreaktori ja tehosekoitin, mutta ei kertaakaan imuri.

  2. Dyson on vaan niin miehekäs. Kenelläkään ei pitäisi olla valittamista tuotteesta, joka saa miehetkin imuroimaan ja vielä ylpeillen sillä! Mutta odottakaas, kun saadaan meidän taloon robotti-imuri. Siinä sitä voi taas ylpeänä esitellä kavereille kaljapullot kourassa viimeisintä tekniikkaa ja sitä innovaation ylivoimaa … heh heh.

  3. Minä puolestani ihan vakavasti harkitsen Root 6:n isoveljeä ”oikeaksi” imuriksi, kunhan tuosta toistakymmentävuotta vanhasta Voltasta aika jättää. Siitä vasta retroscifiaiheisen valokuvasetin saisikin aikaiseksi.

  4. Nyt pitää heti korjata hieman: ostopäätös oli kyllä ihan yhtä paljon Riitan syytä kuin minunkin 🙂

    Ja kyllä, se on erinomainen rikkaimuri.

  5. Minäkin haluaisin.

  6. Toihan on ihan pakko ostaa, että voi sitten ottaa kuvia! Todella kaunis.