Katsaus tuleviin blogi- tai kulutushenkisiin tapahtumiin, jotka kaikki ovat myös ihan ilmaisia:

Blogimiitti 5. lokakuuta

Blogimiitti järjestetään perjantaina 5. lokakuuta ravintola Luftissa Helsingin Kalliossa (Aleksis Kiven katu 30) alk. klo 18. Kaikki, niin blogeja kirjoittavat kuin niitä lukevat tai muuten vain kiinnostuneet, ovat tervetulleita. Lisätiedot miittiblogissa.

Onnea ostamatta -seminaari 10. lokakuuta

Mm. Kierrätyskeskuksen järjestämä, maksuton Onnea ostamatta -seminaari pidetään Kansallismuseon auditoriossa klo 8.45-17. Päivän mittaan puhuvat mm. elokuvaohjaaja Markku Pölönen, pappi Jaakko Heinimäki ja yrittäjä, kirjailija Osmo Soininvaara. Ilmoittautumiset Taina Kuusiolle 28. syyskuuta mennessä, taina.kuusio(at)kierratyskeskus.fi, puh. 045-6366303.

Megapolis 2022 13. lokakuuta

Megapolis 2022 -tapahtumassa lauantaina 13. lokakuuta ”Kaupunkilainen ratkaisee ympäristöongelmat”. Vanhalla ylioppilastalolla koko päivän rullaavassa Megapoliksessa ovat mukana esimerkiksi Paleface, Kirsi Piha, Isä Mitro, Sauli Niinistö, Alex Nieminen, Osmo Soininvaara ja Maria Veitola. Megapoliksen nettisivuilla voi kertoa myös sen, mitkä ovat oman kulutuksen tärkeimmät kohteet eli kulutuksen TOP 3. Tapahtuman järjestää ympäristöjärjestö Dodo.