Kulutusjuhla

No nyt niitä saa, Blyk-liittymiä Briteissä

Niin kertoo Talouselämä. Pientä kuhinaa aiheuttanut Blyk on siis mainosrahoitteinen kännykkäliittymä, joka on suunnattu 16-24 vuotiaille. Tosin aluksi lupaukset ilmaisesta puheajasta ovat aika vaatimattomia: 43 minuuttia kuussa, tekstareita sentään saa yli 200. Vastineeksi kännykän omistajan on otettava vastaan 6 mainoskuvaviestiä päivässä.

Miten on, kiinnostaisiko sinua?

4 Comments

 1. Kaikille niille jotka miettivät löytyisikö mallille asiakkaita Suomessa. Löytyisi! Henkilökohtaisesti voisin ottaa vastaan useammankin mainoksen, kunhan operaattori olisi valmis näkemään hiukan vaivaa ja katsomaan esim. FB profiilistani mitä minulle kannattaa mainostaa ja mistä olen kiinnostunut. Oikein targetoitua mainontaa minulle saa lähettää enemmänkin, erityisesti jos joku fiksu mahdollistaa ilmaiset ulkomaanpuhelut, joiden kanssa yrittäjänä tuskailen.

 2. Mulle kelpaisi myös (jos ei siis itse tarvitsisi mitään maksaa). Toi määrä minuutteja ja tekstareita riittäisi hyvin.

 3. niinkuin toiselle foorumille jo kirjotiin;

  minua kiinnostaa ehdottomasti!!!
  nuo loppuis kyllä hetkessä. ainaki viestit mutta ”rinnakkais liittymänä” menisi mitä mainioin.
  mainokset ei minua haittaa ellei ne ole ihan puhuttavia. tekstarit siedän ja kiva ku puhelin piippaa!
  6? eikö yhtään enempää? 15-20 menisi vielä, sitte riippuu päivästä..

  milloin saan`?