Kulutusjuhla

VR:n matka-ajat pitenevät

Junien myöhästely on johtanut siihen, että VR on ilmoittanut pidentävänsä matka-aikoja (via HS). ”Useiden minuuttien pidennyksiä kaavaillaan matka-aikoihin Seinäjoen ja Oulun sekä Iisalmen ja Oulun välillä. Lisäksi Helsingin ja Tampereen välisellä rataosuudella pidennettäisiin Pendolino-junien matka-aikaa useammalla minuutilla.” (Mari Koo)

1 Comment

  1. Ässä meininki! Toivottavasti ne Pendolinot vielä pysyy saman hintaisina, että voi sitten maksaa vitosen ekstraa siitä että on perillä teoriassa kolme minuuttia aikaisemmin ja käytännössä vähintään vartin myöhässä.

    Tai siis kivahan se on, jos yrittävät sentään saada aikaan aikatauluja, jotka pitävät edes etäisesti paikkansa. Minua vaan ottaa päähän nuo Pendolinot aivan järjettömästi, ja mielestäni ihan syystä!